Album Regout

Een hernieuwde uitgave van het 'Album dedié a mes amis en mes enfants': Regout liet in Parijs in de jaren zestig van de negentiende eeuw een bijzonder fraai geïllustreerd album vervaardigen. In het album stelt Regout zichzelf en al zijn bezittingen uitvoerig voor. Zie het maar als een zeer kostbaar uitgevoerde reclamebrochure. Per 28 oktober verschijnt de facsimile uitgave in een prachtige uitvoering bestaande uit losse prenten op A3 formaat. Met daarnaast een boek met verhalen over zijn leven, samen in een luxe box bijeen. Wilt u graag een exemplaar bezitten, dan kunt u vóór publicatie al inschrijven, zodat u een voordeliger prijs voor het album betaalt. Het album wordt gepresenteerd op de opening van de expositie in het Regionaal Historisch Centrum Limburg op 28 oktober 2006.

Het is boek is geschreven door Jac van den Boogard en dr. Loek Kreukel.

Het boek telt ruim zestig pagina’s en is uitgevoerd in full color, rijkelijk geïllustreerd met prenten uit het Regout-Album en actuele beeldmateriaal.

Daarnaast is tevens beschikbaar een set van 40 A3 full color prints, replica’s van de originele prenten uit de verschillende Regout-albums.

Tevens is beschikbaar een limited edition (25 stuks): Het boek genummerd en gesigneerd door de auteurs en een set van 40 A3 prints bijeen in een luxe opbergdoos.

Fotoboek Guido Paulussen

Fotograaf Guido Paulussen bundelt zijn sprekende foto's van de Sphinx in een boek. De lege ruimtes zien er verlaten uit en mooie beelden beschrijven hoe het Sphinxgebouw eruit ziet na 170 jaar transformeren en functioneren. Guido Paulussen neemt met zijn foto's waardig afscheid van het gebouw. Heeft u interesse in dit boek dat begin volgend jaar zal uitkomen, dan kunt u hieronder alvast een reservering plaatsen.

Reserverings Formulier

naam *
adres *
postcode, woonplaats *
email *
bank- of gironummer *
(niet nodig voor fotoboek guido paulussen)
 
aantal boeken
Album Regout
prijs: € 14,95 verzendkosten: 3,50
 
40 A3 full color prints
prijs: € 69 verzendkosten: € 7,50
 
limited edition (25 stuks)
prijs: € 169 verzendkosten: € 7,50
 
Fotoboek van Guido Paulussen
prijsindicatie: € 35
 
extra commentaar:
 
  Bij het bestellen van de Album Regout
producten machtigt u uitgever
X-CAGO Olympialaan 1 te Roermond,
om eenmalig de betreffende kosten van
uw rekeningnummer af te schrijven.